2015. október 10., szombat

Virna DePaul – Rossz testvérrel ágyba bújni




Fülszöveg:

Melina Parker elbűvölő, kedves lány, de nem éppen a legjobb szerető. Mikor egy újabb férfi szakít vele emiatt, úgy dönt, ideje fejleszteni ágybeli képességeit.
Gyerekkori barátját, Max Daltont kéri meg, hogy adjon neki szex leckéket, pedig titokban a férfi ikertestvérébe, Rhysbe szerelmes már évek óta.
Melina végül rossz ágyban köt ki, és Rhys tanítja meg neki, mi az igazi szenvedély.


A történet szerint Melinda Max és Rhys szomszédok voltak születésüktől kezdve, de mivel az iker fiúk bűvész családból származtak sokat utaztak kezdetben a szüleik, majd saját karrierjük miatt. Melina és Rhys gyerekkoruk óta szerelmesek egymásba, ám ezt egy kamaszkori félreértés miatt nem vallották be egymásnak. Felnőttként Melinának volt egy pár kapcsolata, de minden férfi azt mondta, hogy nem teljesít eleget az ágyban, így hát mikor elérkezik a szülinapja, megkéri Maxet, hogy feküdjön le vele és tanítsa meg mindenre, amit tudnia kell. Ám Max egy csel folytán helyettesíti magát Rhys-sal, és a két szerelmes mit sem tudva erről, egymásba gabalyodik. Persze itt jön a bonyodalom, ami elkerülhetetlen egy ilyen könyvben. Ha egy mondatba kéne leírnom miről szól, akkor: sok szex és még több beszélgetés a szexről.  
Az, hogy a végén mindketten képesek lennének feladni az életüket, de találnak egy kompromisszum megoldást, tetszett, bár nekem bűzlik a klisé szagtól.

Kedvenc karakter: Max
Ami kifejezetten tetszett: szex mentes részek (bár kevés ilyen volt)
Ami nem tetszett: TÚL SOK szex
A történet: 5/3
A karakterek: 5/3
A borító: 5/4
Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás dátuma: 2013
Oldalszám: 236
Honnan: Moly.hu

- N. J. Erceys -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése