2015. november 5., csütörtök

Jennifer L. Armentrout: Vetkőzik a tanú



Mint az a könyv címéből ki is derül, kicsit mélyebb vizekre evezünk. 

Fülszöveg:

 Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Madison Daniels kölyökkora óta rajong bátyja legjobb barátjáért, Chase Gamble-ért. Mindenki úgy véli, tökéletes párt alkotnának, ám van két komoly probléma: egyrészt Chase megfogadta, soha nem kezd komoly kapcsolatot, másrészt négy évvel korábban, egyetlen éjszakára túllépték a barátság határát, és azóta állandóan civakodnak.
Madison bátyjának esküvőjén azonban mindkettejüknek részt kell vennie, ezért erre a hétvégére tűzszünetet hirdetnek az ifjú pár kedvéért. Ám a nyugalomnak vége, amikor kiderül, hogy szervezési hibák miatt két éjszakát kénytelenek összezárva tölteni egy nászutas-lakosztályban. Ráadásul sorra történnek a „balesetek”, amelyekkel a kedves család próbálja bebizonyítani, hogy a két fiatal közötti szenvedély másra is jó lehet, mint állandó harcra. Hacsak Madison és Chase előbb meg nem fojtja egymást…


Kezdjük talán azzal, hogy mint azt jó páran gondolom tudjátok az írónő Jennifer L. Armentrout írta többek között a Luxen sorozatot, ami személyes kedvencem. Mikor megtudtam, hogy ő a könyv írója nagyon kíváncsivá hogy egy YA könyvsorozat szerzője mit kezd egy romantikus erotikus sorozattal.
Nagyon hamar kialakult köztünk az összhang, már az első pár oldal során mosolyogva, sőt néha hangosan nevetve olvastam (itt tenném hozzá, hogy épp vonaton voltam mikor elkezdtem a könyvet). Rendelkezik minden elemmel, amit egy romantikus néhol erotikus komikus könyvnek tartalmaznia kell. Persze klisék teljes halmazát tartalmazza, de hát ez már csak így van. Nagyon szórakoztatóak voltak Madison gondolatmenetei és ahogy Chase próbált rendet teremteni a gatyájában, azon különösképp sokat nevettem.

„… a természet törvényei gonosz, kérlelhetetlen ribancok.”  ó igen ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni .
Tetszett, hogy mindkét szereplő szemszögébe betekintést nyertünk. És az, hogy a család minden áron össze akarta őket hozni. És itt térjünk ki kicsit a klisékre részletesebben


1.klisé : a késésben lévő lány defektet kap, és a szexi, de goromba gyerekkori szerelme menti meg
2.klisé : Elfogyott minden szoba és az egymással rendszerint civakodó párosnak egy szobában kell megszállni, ami tök véletlenül a nászutas lakosztály… na persze
3.klisé : a borospince… a változatosság kedvéért veszekedő pár lemarad a többiektől és bezárják őket a borospincébe, ahol több óra veszekedés után egymásnak esnek, de mielőtt komolyabb dolgok történnének, a drága bátyó rájuk nyit.
4.klisé : A forró és szenvedélyes éjszaka után a lány egyedül ébred, és persze azt hiszi hogy a srác faképnél hagyta de nem… csak kajáért ugrott le de mire vissza ért Madison eltűnt.

És ezek még csak azok voltak amik nagyon szemet szúrtak. Persze mindennek ellenére a könyv még mindig szuper jó, és mindenkinek ajánlom. Ja igen… nem meglepődni ha az erotikus részek nem lepedőakrobata mutatványokról szólnak. Igen light-os verziója ez az erotikának. 
Kedvenc karakter: Chase
Ami kifejezetten tetszett: Két szemszögből íródott
Ami nem tetszett: Klisé halmaz!
A történet: 5/4
A karakterek: 5/4
A borító: 5/5
Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás dátuma: 2013
Oldalszám: 228
Honnan: Osztálytársam mutatta
Eredeti cím:  J. Lynn: Tempting the Best Man

Még pár idézet hogy kedvet kapjatok ;)

„– Miért törtél rám? (…)
– Szólongattalak, de nem válaszoltál.
– Vagyis az egyetlen logikus lépésnek az tűnt, ha rám töröd az ajtót? (…)
– Aggódtam, hogy valami bajod esett.
– A fürdőszobában?
– Nálad semmi sem lehetetlen.
(…)
– Beszélnünk kell. 
– Ebben a szent pillanatban? 
– Mi bajod a jelen pillanattal? 
Bolond ez az ember? 
– A fürdőkádban ülök, Chase, ha nem vetted volna észre! 
– Ó, észrevettem. – A férfi hangja mély volt, rekedt és pokolian szexi."

„… ha vonzónak találsz valakit, akkor élvezed, ha megcsókolod, és nem viselkedsz úgy utána, mintha Adolf Hitlerrel smároltál volna!”- N. J. Erceys -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése