2015. szeptember 2., szerda

Bemutatkozok, de nem ma!!!

Üdvözlöm a blog jelenlegi és jövőbeli olvasóit, valamint mindazokat, akiknek a szemgolyója csak véletlenül cuppant rá erre a szövegre.
Ide most valami rövid jellemzést kéne írnom magamról, hogy előzetesen tisztában legyetek a mivoltommal kapcsolatban, de úgy gondolom, hogy teljesen feleslegesnek tartom ezt a részt, úgyhogy ezen át is ugrok.
A későbbiekben – ha szorgos olvasói lesztek a blognak – első kézből tapasztaljátok meg, hogy  nagyjából milyen stílusban is szoktam írni, illetve körülbelül milyen is lehetek, úgyhogy csak kövessetek szorgosan, ha nem akartok lemaradni semmiről.
A képlet nagyjából a következő lenne: én felelnék a filmkritikás írásokért, ami az aktuálisan a mozikban futó filmekről, valamint régebbi alkotásokról is szólna. Ezen kívül van még pár ötletem, de ezt majd később fedem fel (amennyiben ti is támogatjátok a beteg elmém önkívületen túli szárnyalását).
Ahhoz, hogy a blog sokáig fent maradjon, és ti is örömötöket leljétek a frappáns és érdekes történetek olvasásában, a ti segítségetek is kell, hogy minél szélesebb körben tudjon terjedni, és megtaláljuk vele azokat, akik befogadók lennének egy efféle agyszüleményre.
Első körben ez ennyi lett volna. Mindenkinek hasznos, és szórakoztató kikapcsolódást kívánok. És jegyezzétek meg: járjatok nyitott szemmel, és turbózzátok fel az érzékszerveiteket (kivéve, ha melletted a buszon valaki elfingja magát).


- C. J. DeWitt -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése